Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Γεννηματά: Ξανά υποψήφια το 2021

ΠΟΛΙΤΙΚΗ30.09.2020 | 4:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε με την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου η Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής περιέγραψε το πολιτικό σκηνικό, όπως διαμορφώνεται, με δύο «όχι» και ένα «ναι».

Το πρώτο «όχι» αφορά τη δυνατότητα της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντεπεξέλθουν στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Το δεύτερο «όχι» αφορά τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το «ναι», και μάλιστα ξεκάθαρο, αφορά τη δυνατότητα του Κινήματος Αλλαγής να διεμβολίσει τον «τεχνητό» δικομματισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι διεκδικεί για το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι ρόλο συμπληρώματος λέγοντας ότι δεν βολεύεται με το 8% των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών.

Όσον αφορά την ίδια, ξεκαθάρισε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής τον Νοέμβριο του 2021. Και αυτό γιατί, όπως εξήγησε, είναι αισιόδοξη ότι μέχρι τότε το Κίνημα Αλλαγής θα είναι σε καλύτερη θέση η οποία προφανώς θα αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις.

Η κυρία Γεννηματά θα ανεβάσει, όπως έδειξε, τους τόνους της κριτικής προς την κυβέρνηση. Στη συνέντευξή της χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο αποκάλεσε «διπρόσωπο » και «υποκριτή» που δεν έχει καμία σχέση με την σοσιαλδημοκρατία. Αυστηρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε και στην κριτική της προς τον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο, όπως είπε, ακόμα και αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον είχε εφεύρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού λόγω της πολιτικής του αδυναμίας και της ανερμάτιστης εικόνας που παρουσιάζει το κόμμα του έχει εξελιχθεί στον καλύτερο σύμμαχο της κυβέρνησης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης