Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Γεύματα αγάπης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03.05.2024 | 3:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Γεύματα Αγάπης» παρέδωσε στον Σύλλογο Φιλανθρωπίας και Ιεραποστολής Φαρσάλων «Παναγία Ελεούσα» η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτα σε επιχειρήσεις της περιοχής, με την εταιρεία PFS που δραστηριοποιείται στο χώρο των κρεάτων να ανταποκρίνεται θετικά.

Παρόντες ήταν επίσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νατάσα Αδαμοπούλου και Γρηγόρης Γκουντόπουλος, οι οποίοι συνέβαλαν στη σχετική πρωτοβουλία.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλανθρωπίας και Ιεραποστολής Φαρσάλων «Παναγία Ελεούσα» κ. Στυλιανή Μπουλασίκη. παραλαμβάνοντας τα «Γεύματα Αγάπης» ευχαρίστησε την Περιφέρεια και συζήτησαν με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Γαλλιού για την περαιτέρω ενίσχυση των δράσεων του Ιεραποστολικού Συλλόγου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης