Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

«Για Φαντάσου… Να ήσουν Μάγος!»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ07.09.2019 | 1:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη με τίτλο “Για Φαντάσου…” ολοκληρώθηκε με τη δράση “Να Ήσουν Μάγος!”

Οι βιβλιοθηκονόμοι, ντυμένοι με ρόμπες και κρατώντας ραβδιά, προσέφεραν στα παιδιά ένα νοητό ταξίδι  στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ. Τα παιδιά αφού χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και τοποθετήθηκαν αντίστοιχα στους τέσσερις κατάλληλους κοιτώνες του Χόγκουαρτς-Βιβλιοθήκης, ολοκλήρωσαν 8 δραστηριότητες που περιελάμβανανκρυπτόλεξα, κρυμμένα αντικείμενα, ερωτήσεις γνώσεων, παιχνίδια με μυθικά ζώα και δράκους. Ο κοιτώνας του Ρεϊβενκλο στέφθηκε ο νικητής με 117 πόντους.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ανάγνωση αποσπασμάτων από τα αντίστοιχα ομότιτλα βιβλία ενώ προβλήθηκαν και σχετικές σκηνές από την ταινία. Οι μικροί εκπαιδευόμενοι μάγοι έμαθαν για τη σημασία της ομαδικότητας, διεγείροντας τη φαντασία τους.

Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στη φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2020!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020