Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Για τα δύσκολα ο Γιώργος Καρανάσιος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ21.05.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεταξύ Τρικάλων και Θεσσαλονίκης μοιράζει το χρόνο του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων της ΝΔ Γιώργος Καρανάσιος, έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο του υπεύθυνου τομεάρχη για τις ευρωεκλογές στη συμπρωτεύουσα.

Η επιλογή Καρανάσιου σε μία κομβική για τις ευρωεκλογές Περιφέρεια για το κυβερνών κόμμα δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο και τις ικανότητές του, με τον ίδιο να είναι μόνιμα στο… δρόμο, προσπαθώντας και επιτυγχάνοντας να βρίσκεται… παντού.

Έτσι, την Κυριακή έδωσε το παρών στην επίσκεψη του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ και Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα, κάτι που έχει κάνει, παρά τις υποχρεώσεις, στην πλειονότητα των υποψηφίων της ΝΔ, που επισκέπτονται την περιοχή μας.

Ο γνωστός για τις οργανωτικές του ικανότητες Καρανάσιος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και των ευρωεκλογών, αναλαμβάνοντας (και φέρνοντας εις πέρας, συμπληρώνουμε με σιγουριά) τα δύσκολα σε μία ακόμη κρίσιμη εκλογική μάχη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης