Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Για Θεία Φώτιση στο Άγιο Όρος ο Μιχαλάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ19.07.2018 | 2:11 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Αφού είδε και αποείδε Χρήστος Μιχαλάκης με τον «Κλεισθένη» και τις ανατροπές που έφερε στην αυτοδιοικηση, εγκατέλειψε τα… εγκόσμια και πήγε στο Άγιο Όρος. Όχι ότι μόνασε ο άνθρωπος αλλά πήγε ως προσκυνητής να στοχαστεί και να πάρει τις αποφάσεις του. Θα είναι ξανά υποψήφιος με τον Αγοραστό έστω κι αν δεν υπάρχει θέση    τοπικού αντιπεριφερειάρχη ή θα πάει για βουλευτής;

Κι αν πάει για βουλευτής πότε θα πρέπει να παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης για να μην έχει θέμα με τα εκλογοδικία; Γι’ όλα αυτά θα πρέπει να συλλογιστεί αυτές τις ημέρες της ηρεμίας στο Άγιο Όρος ο Χρήστος Μιχαλάκης με τη χάρη της Θείας Φώτισης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης