Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

Για τη δωρεά νέου αθλητικού κέντρου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.09.2022 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πληρεξούσιος δικηγόρος του δωρητή, νέου αθλητικού κέντρου στη Σωτήρα που αποδέχθηκε το Δ.Σ. Τρικκαίων, Χρήστος Βουτσέλας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένας από τους όρους που έβαλε ο δωρητής, να μην αποκαλυφθεί το όνομα του. Βέβαια θα φανερωθεί σύντομα, διότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε περίπου ένα έτος, άρα θα φέρει και το όνομά του το αθλητικό κέντρο. Το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ θα αναλωθεί σε εργασίες για την κατασκευή, και αν υπάρξουν άλλα τυχόν έξοδα θα καλυφθούν από το Δήμο. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως το ποσό είναι υπεραρκετό.

Ο δωρητής φεύγοντας από τα Τρίκαλα όταν ήταν μικρό παιδί, πήρε μαζί του μόνο τις ευχές του πατέρα του και την αγάπη για τον τόπο καταγωγής του. Και υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι σε περίπτωση που προκόψει στη ζωή του, να διαθέσει ένα μέρος των χρημάτων που απέκτησε για τους συνδημότες του τόπου του. Έχει αγάπη μεγάλη για τα Τρίκαλα, έρχεται όποτε μπορεί, αλλά διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, δεν έχει σκέψεις να επιστρέψει.

Είναι μια εξαιρετική δωρεά, έτυχε της αποδοχής ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου και θα ολοκληρωθεί και αρκετά γρήγορα.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης