Δευτέρα 08.03.2021 | Εορτάζουν: Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Γιατί λέει ο Καταβούτας «Δώσε Φωνή στη Γενιά μας»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.05.2019 | 3:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Γιώργος Καταβούτας που κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου, εξηγεί γιατί επέλεξε το σύνθημα «Δώσε Φωνή στη Γενιά μας» λέγοντας: Kαιρος να εξηγήσω το σύνθημα με το οποίο πορευομαι σε αυτές τις εκλογές.

Η εποχή και οι συνθήκες της επιβάλλουν την ενεργοποίηση μας, την δυναμική παρουσία μας στα κοινά, την συμμετοχή μας στις εξελίξεις που επίκειται να δρομολογηθουν σε ολα τα επίπεδα..

Ήρθε η ώρα να απογαλακτιστουμε από παρελθοντικες νοοτροπίες και να δημιουργήσουμε εμείς το περιβάλλον για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.
Στους κλυδωνισμους σε οικονομικο, κοινωνικό αλλά και αξιακο επίπεδο πρέπει να απαντήσουμε με στεντορεια φωνή και όχι με την αποχή μας ή την αδιάφορη συμμετοχή μας.

Η τοπικη αυτοδιοίκηση αποτελεί καθρέφτη της κεντρικής μας πολιτικής σκηνης και οφείλει να εμπλουτιστεί με νέες ιδέες, καινοτόμες προτάσεις,προοδευτικες αντιλήψεις, τεχνοκρατικες λύσεις προοερχομενες από φρέσκα μυαλά και καθαρά πρόσωπα.

Η γενιά μας οφείλει να βγει μπροστά και να της δωθει η σημασία και o χώρος που της οφείλεται.
Με τη σκέψη όλων αυτών αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες αυτόδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του δημάρχου μας Δ Παπαστεργίου για να πάμε τα Τρίκαλα την πόλη μας ακόμη πιο μπροστά.

Με εκτίμηση
Γιώργος Καταβουτας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ‘Επανεκκίνηση Τα Τρίκαλα Μπροστα’

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop