Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί στην Ανδρομέδα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ30.01.2020 | 5:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Γιώργος Βαλιάκας και οι Ιδανικοί θα εμφανιστούν το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου στην Ανδρομέδα στα Τρίκαλα. Θα παρουσιάσουν το νέο τους album με τίτλο «Θαρραλέοι δειλοί » και Θα μοιραστούν μαζί σας διασκευές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Την βραδιά θα ανοίξει το συγκρότημα “Aτλαντίς”

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα 6 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με τους Χαίνηδες, το Σωκρατη Μάλαμα, το Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους V.I.C , τους Κoza Mostra , την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ,τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Κωστή Μαραβέγια,τους Χειμερινούς κολυμβητές κ.α

Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album τους με τίτλο «στο Αερόστατο». Τον Ιούλιου του 2016 το συγκρότημα επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές Τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο τους album με τίτλο «Θαρραλέοι δειλοί» το οποίο περιέχει 9 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα. Τον Δεκέμβριο του 2019 το album τους “Θαρραλέοι δειλοί” επιλέχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο album της χρονιάς από την εκπομπή “Ροκ συναναστροφές” του Πάνου Χρυσοστόμου στο Δευετρο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι :

Γιώργος Βαλιάκας: φωνή, ακουστική κιθάρα,

Στέλιος Βαλδούμας: πλήκτρα

Κώστας Γκουντής: ντραμς

Κώστας Ζωιτός: τρομπέτα

Θωμάς Καραβέντζας: ηλεκτρική κιθάρα,

Στέλιος Παπαδόντας: μπάσο

Special guest: “Ατλαντίς” band

Η μπάντα “ΑΤΛΑΝΤΙΣ” σχηματίστηκε τον Δεκέμβρη του 2018.

Έχει επιρροές κυρίως από το ελληνικό ροκ των δεκαετιών 80′ και 90′ (όπως Τρύπες, Διαφάνα Κρίνα, Ξύλινα Σπαθιά, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Σιδηρόπουλος κ.α) Μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τους demo με τίτλο “Τι ζητάμε”.

Η μπάντα αποτελείται από τους:

Πάνος Σακαλιάς: φωνή, ακουστική κιθάρα

Νίκος Μαλλιάρας: Ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Ηλιόπουλος: Πλήκτρα

Δήμος Ζηπέλας: Μπάσο – κιθάρα

Νικόλας Καρατάσιος: Τύμπανα

Ωρα έναρξης: 21:30

Είσοδος 5 Ευρώ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ