Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Γιόρτασαν στην καρδιά του χειμώνα

ΤΟΠΙΚΑ11.02.2020 | 4:36 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος Νέων και Γονέων Άγιος Γεώργιος Ριζαριού καταγράφει ρεκόρ προσφοράς με τους νέους ανθρώπους να βρίσκονται συνεχώς επί ποδός για να πράξουν το καλύτερο που μπορούν για την περιοχή τους.

Και κάπως έτσι ξεκινά κάθε νέος χρόνος πλέον στον οικισμό : μετά την εορτή του Αγίου Χαράλαμπου και της κεντρικής εκκλησίας της περιοχής, ο Σύλλογος μοίρασε δωρεάν 700 συσκευασίες με ψωμί και λουκάνικα και 30 κιλά κρασί.

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές παρά το τσουχτερό κρύο. Ζεστάθηκαν με το κρασί αλλά και τη θετική διάθεση των νέων της περιοχής που δεν αφήνουν τη συνοικία στην τύχη της… αλλά παλεύουν καθημερινά για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σε αυτή.

Παρόντας βέβαια και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Ζιώγας, που από την πρώτη στιγμή ενέπνευσε τους συνδημότες του να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά και στο Σύλλογο , και να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης