Τετάρτη 27.01.2021 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Γιορταστικό πρόγραμμα στο Νεραϊδοχώρι

ΤΟΠΙΚΑ31.12.2020 | 1:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις 12.00 την Πρωτοχρονιά η ΕΤ3 θα προβάλλει και πάλι την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» που είχε πραγματοποιηθεί στο Νεραϊδοχώρι.

Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα του καναλιού «Μυθικός προορισμός το Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, που θα μας ταξιδέψει σ’ αυτό το γιορταστικό πρόγραμμα η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό».

Μια γιορτινή απόδραση σ’ έναν τόπο όπου κυριαρχούν η φύση και τα αλπικά τοπία, χάρμα οφθαλμών για τους επισκέπτες.

Κάλαντα, πρωτοχρονιάτικες συνταγές, ευχές, ακούσματα λαϊκά αλλά και παραδοσιακά, «ιδιαίτεροι χοροί» θα μας κρατήσουν συντροφιά για ένα δίωρο.

Συντροφιά, με όλους τους κατοίκους του χωριού, αλλά και επισκέπτες – τουρίστες, που ήρθαν για να συμμετέχουν στη γιορτινή εκπομπή τραγουδώντας και καλωσορίζοντας όλοι μαζί τον ερχομό του νέου χρόνου….

Γέρε χρόνε φύγε τώρα…».

Η «Κυριακή στο Χωριό», ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της χώρας μας για να μας μεταφέρει τον παλμό της νεολαίας, των αγροτών, των συνεταιρισμών, των συλλόγων, των νέων επιχειρηματιών, όλων δηλαδή αυτών που ζουν στην περιφέρεια, δημιουργούν και στηρίζουν τον τόπο τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Μια περιπλάνηση όλων των αισθήσεων, μια βόλτα σε άγνωστες γωνιές του τόπου μας. Μια «πραγματική» Κυριακή, γιορτή. Επιστροφή στους ανθρώπους της περιφέρειας, στα ήθη και έθιμα, στη ζωή της υπαίθρου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop