Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Γιορτή Δημιουργίας και Καινοτομίας με συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ26.04.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δύο ξεχωριστές ημέρες δράσης, δημιουργίας και καινοτομίας υλοποιήθηκαν στην πόλη των Τρικάλων, στις 18 και 19 Απριλίου 2024, υπό την αιγίδα του δήμου Τρικαίων και των  διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Καινοτόμες προτάσεις, ευφάνταστες εικαστικές δημιουργίες, θεατρικά δρώμενα και ποιοτική μουσική πλαισίωσαν το πλούσιο διήμερο με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων πλαισίωσε -υπέρ το δέον- την εκδήλωση με τη συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου Ηλεκτρονικής/Ηλεκτροακουστικής Μουσικής και Ηχητικής Τέχνης με υπεύθυνο καθηγητή τον Ιωάννη Σπυράκη, το Μουσικό Σύνολο Σαξοφώνων με υπεύθυνο καθηγητή τον Χρήστο Κιτσόπουλο, το Μουσικό Σύνολο “ROCK” με υπεύθυνο καθηγητή τον Νίκο Κοφίνα καθώς και το Μουσικό Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής με υπεύθυνους καθηγητές τη Δήμητρα Καλλιάρα και τους Γιάννη Καρακαλπακίδη, Παναγιώτη Λαζαρίδη και Πολέμαχο Πασχαλίδη.

Ανοιχτές θύρες θα παραβίαζε κάποιος, αν υποστήριζε ότι το Μουσικό Σχολείο προσφέρει κάθε φορά πιλοτικά δείγματα διδακτικής και εξωδιδακτικής προσέγγισης της γνώσης με στόχο να μετατρέπει τους μαθητές του από παθητικούς δέκτες σε δημιουργούς ή και συν-δημιουργούς μέσω εναλλακτικών μορφών μάθησης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκλεκτούς συναδέλφους-καθοδηγητές, φωτεινούς φάρους για όλους εμάς που τους καμαρώνουμε και τους θαυμάζουμε! Θερμότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους χαρισματικούς μαθητές μας που με την υπομονή τους επιβεβαιώνουν ότι και ο διδάσκων διδάσκεται…

Μαρία Αγναντή, φιλόλογος

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης