Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Γιορτή και βραβεύσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ30.03.2024 | 1:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων βραβεύει τους τακτικότερους και τις τακτικότερες αναγνώστες/τριες για το 2023, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στις 19:00, στο παιδικό τμήμα. Η εκδήλωση οργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που κάθε χρόνο εορτάζεται την ίδια ημέρα, που ήταν η μέρα γέννησης του Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Αντερσεν. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από το μουσικό σχήμα «ΕιρηΝικός».

Ο  «ΕιρηΝικός» δημιουργήθηκε το 2014 από την κοινή διάθεση των μουσικών για πειραματισμούς, διασκευές, πολυφωνίες, μίξεις πολλών μουσικών ειδών καθώς και δημιουργία νέου υλικού. Εχουν παρουσιάσει και συμμετάσχει σε διάφορα πρότζεκτς όπως έθνικ και παραδοσιακή μουσική, σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο, μελοποιημένη ποίηση, ελεύθερο αυτοσχεδιασμό κ.α.

Στο σχήμα συμμετέχουν κατ’ αρχήν οι μουσικοί Ειρήνη Χαριτάκη και Νίκος Τσάτσας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης