" /> Γιορτή Κράνου στην Κρανιά – Ασπροποτάμου - Η ΕΡΕΥΝΑ
Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Γιορτή Κράνου στην Κρανιά – Ασπροποτάμου

ΤΟΠΙΚΑ24.09.2022 | 1:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επιτυχία εστέφθη η Γιορτή Κράνου στο χωριό μας.  Πλήθος Κρανιωτών και φίλων τους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς προσέφερε τσάι, λικέρ και διάφορα εδέσματα με βάση το κράνο και όχι μόνο.

Ψυχή της εκδήλωσης η κ. Λίνα Αποστολοπούλου, η οποία, όπως πάντα, δημιούργησε απίστευτες λιχουδιές με βάση το κράνο. Πολύτιμη η συνεισφορά της κ. Ελένης Σταμπέρνα, η οποία έφτιαξε μαρμελάδα κράνου και άλλα εδώδιμα για την εκδήλωση, όπως συνηθίζει άλλωστε. Ο κ. Κωνσταντός Χρήστος, χημικός, μας μύησε στα μυστικά παρασκευής ενός επιτυχημένου ηδύποτου (κράνου και αρμπαρόριζας). Τους ευχαριστούμε πολύ για την ουσιαστική συμβολή τους στη γιορτή.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με την επιτυχημένη Γιορτή Κράνου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο χωριό μας, ουσιαστικά έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων  που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς.

Να είστε όλοι καλά και καλό χειμώνα!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης