Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Γιορτινό το κλίμα στο κέντρο της πόλης

ΤΟΠΙΚΑ29.12.2018 | 2:17 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Γιορτινό το κλίμα που διαμορφώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και την υποδοχή του νέου έτους.

Οι πρόεδροι των τριών φορέων της τοπικής επιχειρηματικότητας κ.κ. Βασίλης Γιαγιάκος, Βαγγέλης Αγγελάκης και Χρήστος Μπλουγούρας, όπως επίσης και μέλη των διοικήσεων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους Τρικαλινούς ενόψει και της έλευσης του 2019.

Επίσημος προσκεκλημένος υπήρξε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος με μεγάλη χαρά μοίρασε δωράκια στα παιδιά κι όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι επιχειρηματικοί φορείς της πόλης και του νομού προσκάλεσαν τον κόσμο στη διάρκεια των αγορών τους, να σκεφτούν και να επιλέξουν τοπικά, στηρίζοντας την τοπική αγορά και τα προϊόντα του νομού, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης