Πέμπτη 22.02.2024 | Εορτάζουν: Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θάλασσα, Θαλασσινή, Θαλασσιά, Θαλασσία

Γνωστοποίηση του Δήμου Τρικκαίων

Ανακοινώσεις δημοσίου31.01.2024 | 3:28 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Από το Δήμο Τρικκαίων ανακοινώνεται ότι στο Δημοτικό Κατάστημα έχει αναρτηθεί η παρακάτω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου:
Η με αριθ. 556/2021 Απόφαση με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων αποφάσισε ομόφωνα υπέρ της τροποποίησης του σχεδίου πόλης, της Πολεοδομικής Ενότητας Ι συνοικίας «Ζωαγορά»», ως κάτωθι:
«Εγκρίνει την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Τρικάλων στην Πολεοδομική Ενότητα Ι συνοικίας «Ζωαγορά», με την μετατόπιση των ρυμοτομικών-οικοδομικών, στα Ο.Τ. Γ1235 & Γ1235α (επί της οδού Καλαμπάκας), στα Τρίκαλα, ώστε αυτές (Ρ.Γ./Ο.Γ.) να συμπίπτουν με τις υπάρχουσες κατασκευές στο Ο.Τ. Γ1235, όπως αυτή (τροποποίηση) φαίνεται στο από 25-08-2023, με κλίμακα 1:500, συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα, το οποίο ελέγχθηκε και θεωρήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία και επισυνάπτεται στην παρούσα απόφαση».
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση και να υποβάλλουν τις τυχόν ενστάσεις τους, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών, από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης