Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Γοργοί ρυθμοί για το νέο κτήριο Κοινωνικών Δομών του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ15.01.2020 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στη σημασία που δίνει ο Δήμος Τρικκαίων στην πρόνοια και τις Κοινωνικές του Δομές, έδωσε έμφαση ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, επισκεπτόμενος το υπό ανακατασκευή νέο κτήριο των Δομών.
Πρόκειται για το κτήριο που δώρισε στον Δήμο Τρικκαίων ο γιατρός και πολιτικός Αριστοτέλης Αντωνίου, επί της οδού Ομήρου 6. Το εν λόγω κτήριο, ανακατασκευάζεται με προϋπολογισμό ύψους 252.417,14 € από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014 – 2020, που είχε ενταχθεί με απόφαση του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού.
Ο κ. Παπαστεργίου, επισκέφθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 το κτίσμα, μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρικκαίων επεσήμανε ότι το κτήριο «θα αποκτήσει μια νέα ζωή, υποστηρίζοντας τη διαβίωση των Κοινωνικών Δομών, στηρίζοντας τους ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις, λόγω της κρίσης που βιώσαμε παρατεταμένα την τελευταία δεκαετία στη χώρα αυτή».
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη καθετοποιημένη λειτουργία, αφορά στα
– Κοινωνικό Εστιατόριο
– Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Δ. Τρικκαίων
– Κέντρο Κοινότητας
– Κέντρο Ενταξης Μεταναστών.
Με τη στέγαση των Δομών αυτών σε ενιαίο χώρο, το αμέσως επόμενο διάστημα, η κοινωνική πολιτική πλέον θα είναι ευκολότερα προσβάσιμη στους ωφελούμενους, σε κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ