Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ14.01.2020 | 2:31 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ συμπεριλαμβάνεται στην τετράδα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών Ταεκβοντο που θα διεκδικήσει την Πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του TOKYO 2020.
Φένια Τζέλη – Αθανασία Μητσοπούλου – Κωνσταντίνος Χαμαλίδης – Αποστόλης Τεληκωστόγλου θα διεκδικήσουν το όνειρο γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια.
Η τελική τετράδα προέκυψε από το «κλείδωμα» της Ολυμπιακής κατάταξης στα τέλη του 2019 και από την τελική θέση που κατέλαβαν στις κατηγορίες τους. Ο Τεληκωστόγλου θ` αγωνιστεί στα -80 κιλά, ο Χαμαλίδης στα -68κ, ενώ οι Τζέλη και Μητσοπούλου θα συμμετέχουν στα -57 και -67 κιλά αντίστοιχα…
Η Φανή Τζέλη κατάφερε να τερματίσει πρώτη στην Ολυμπιακή Κατάταξη στην κατηγορία της και επελέγησαν οι δύο από τις τέσσερις Ολυμπιακές κατηγορίες καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία την επέλεξε λόγω της βαθμολογίας της και των σπουδαίων επιδόσεων.
Και οι τέσσερις θα συμμετέχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας (Μιλάνο, 18-19 Απριλίου). Στο μεσοδιάστημα θα συμμετέχουν σε βαθμολογούμενα τουρνουά, ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την κατάταξή τους, βάσει της οποίας θα γίνει και η κλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά.

Ο προπονητής της και προπονητής του ΣΟΑΤ δήλωσε:
«Για μας είναι μια ανταμοιβή της προσπάθειας που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και της επιμονής μας να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ουσιαστικά μόνοι μας με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων που θα αναφερθώ σύντομα γιατί θέλουν να μείνουν αφανείς, και λειτουργώντας με πάθος και αγάπη με όλους μας μέσα στον ΣΟΑΤ, αθλητές και μέλη του, κάναμε το μεγάλο βήμα γράφοντας Ιστορία αφού θα διεκδικήσουν Ολυμπιακή Πρόκριση και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Για πρώτη φορά που αθλητής όχι μόνο των Τρικάλων αλλά και του Θεσσαλικού Ταεκβοντο θα λάβει μέρος σε Προολυμπιακό Τουρνουά. Το προ-Ολυμπιακό που έχουμε μπροστά μας μπορεί να είναι η μητέρα των μαχών όμως για μας είναι ένα σημαντικός αγώνας, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να το δούμε διαφορετικά και να φορτωθούμε με περιττό άγχος.
Θα δώσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας, σωματικά και ψυχικά, για να δικαιώσουμε και κάνουμε περήφανο όλο το Ελληνικό Ταεκβοντο αλλά και τον Τρικαλινό Αθλητισμό».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ