Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Γραμματέας στην ΕΕΤΑΑ ο Χρήστος Μιχαλάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.05.2024 | 3:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Γραμματέας στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), αναδείχθηκε ο Χρήστος Μιχαλάκης, μετά τις εκλογές που έγιναν στην έκτακτη Γ.Σ. της Εταιρείας. Πρόκειται για μία ακόμη αναγνώριση της πολύπλευρης γνώσης των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης από τον Μιχαλάκη, ο οποίος είναι και μέλος στο Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.

Μετά την συγκρότηση σε σώμα Πρόεδρος επανεξελέγη ο Δημήτρης Μαραβέλιας, πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Διευθύνων Σύμβουλος ο Αναστάσιος Μαυρίδης, πρώην Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, πρώην Γ.Γ. ΠΕΔ Αττικής και Αντιπρόεδρος ο Αργύριος Οικονόμου, πρώην Δήμαρχος Ελευσίνας.

Μέλη είναι οι Εμμανουήλ Κοκοσάλης, Δήμαρχος Αρχάνων-Αστερουσίων, Αθανάσιος – Παντελής Παπαγεωργίου, Γ.Γ. Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Σταματία (Τίνα) Καφατσάκη, Δήμαρχος Ζωγράφου, Χρήστος Τεντόμας, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Αθηναίων, Χαράλαμπος Κόκκινος, Πρώην Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Ιωάννης Βακουντούζης, Οικονομικός Διευθυντής Δήμου Αθηναίων και Ευστράτιος Σαραούδας, Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης