Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

H 1η ΤΟΜΥ επεσήμανε την σπουδαιότητα της Κοινωνικής Εργασίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ21.03.2024 | 10:30 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Την Τρίτη, ο Κοινωνικός Λειτουργός της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων, Ντάσκας Ιορδάνης, πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας, στους προσερχόμενους πολίτες της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων, στην αίθουσα αναμονής της δομής με διαμοιρασμό φυλλαδίων.
Σκοπός της δράσης ήταν να τονιστεί η σπουδαιότητα της Κοινωνικής Εργασίας στην υπεράσπιση και την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ταυτόχρονα, η ανάδειξη του ρόλου των Κοινωνικών Λειτουργών στην ενδυνάμωση ατόμων, οικογενειών και κοινοτήτων που αντιμετωπίζουν φτώχεια, ανισότητα και διακρίσεις.
Τέλος επισημάνθηκε ότι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί προσφέρουν υποστηρικτικές υπηρεσίες με στόχο την πρόληψη ή την αντιμετώπιση ανθρώπινων αναγκών και κοινωνικών προβλημάτων, κυρίως σε μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Το παρόν έργο πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης