Παρασκευή 22.01.2021 | Εορτάζουν: Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Θέος, Τιμοθέη, Τιμοθέα, Τίμα, Τίμη, Θέα, Θέη

H ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ σε Διεθνή Τουρνουά στη Σουηδία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ19.02.2020 | 7:16 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στη ΣΟΥΗΔΙΑ αγωνίζεται την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 η αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη ως μέλος της Ελληνικής Προολυμπιακής Ομάδας στο βαθμολογούμενο G2 5 President Cup στο Helsingborg.
Έπειτα από το Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο στην Ιορδανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντίστοιχα πριν λίγες ημέρες σε διάστημα μόλις λίγων ημερών αυτή τη φορά αγωνίζεται στην ΣΟΥΗΔΙΑ ως μέλος της Ελληνικής ΠροΟλυμπιακής Ομάδας !
Ο προπονητής της Νίκος Παϊταρίδης δήλωσε: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση και είναι βαθμολογούμενη G2. Είναι η δυσκολότερη γιατί συμμετέχουν όλοι οι καλοί αθλητές του κόσμου, αλλά και οι αθλητές είναι καταπονημένοι από την προετοιμασία έως τώρα και τους συνεχόμενους διεθνείς αγώνες. Είναι όμως στο πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από την Ομοσπονδία και έχει στόχο την κορύφωση στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Η Φανή όμως είναι σε καλή κατάσταση και όλα παίζονται, όμως δεν αγχωνόμαστε αφού άλλος είναι ο μεγάλος στόχος. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελληνική Προολυμπιακή ομάδα αλλά και τύχη». Η Φανή Τζέλη θα παραμείνει στη Σουηδία όπου το Σάββατο θα αγωνιστεί και πάλι σε άλλο βαθμολογούμενο τουρνουά G1 και θα επιστρέψει Τρίκαλα για λίγες ημέρες καθώς ολοκληρώνεται ο 1ος εξαντλητικός κύκλος προετοιμασίας με σπουδαίες επιτυχίες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop