Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Οι αυτοδιοικητικές διαδρομές στο δήμο Πύλης…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.08.2018 | 3:23 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Τελικά το… ρεύμα που έχει ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας δεν είναι απαραιτήτως και για καλό. Γιατί το λέμε; Μας είπαν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια μεταξύ «δικών του» υποψηφίων (εκλεγμένων και μη) για τις… αθρόες μεταγραφές από το συνδυασμό του Κώστα Κουφογάζου.

Η απειλή…

Μάλιστα, ένας εκ των ενεργεία προέδρων τοπικής κοινότητας και εκ των παλαιότερων συνεργατών του (τους συνδέουν και συγγενικοί δεσμοί) απειλεί ότι δεν θα κατέβει εξ νέου υποψήφιος λόγω της «σφήνας» που του έβαλε ο δήμαρχος στο χωριό του με υποψήφιο που μέχρι πρότινος ορκίζονταν στο όνομα του Κουφογάζου.

Όπως κι αν έχει στο τέλος μάλλον θα τον καταφέρει ο Μαράβας. Είναι μετρ των εκλογών.. .

Αυτόνομη κάθοδος των ορεινών;

Για να είμαστε, όμως ειλικρινείς το πρόβλημα του Μαράβα (αν υποθέσουμε ότι θα έχει πρόβλημα) δεν είναι αν θα χωρέσουν όλοι στο συνδυασμό του αλλά το τι θα κάνουν οι ορεινοί. Μαθαίνουμε ότι τελευταία δεν είναι λίγοι εκείνοι που καλοσκέφτονται μια πρωτοβουλία από τα ορεινά χωριά για την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές η οποία δεν θα έχει μόνο ως στόχο την εκλογή (στόχο ίσως δύσκολο) αλλά κυρίως την αυτονόμηση του ορεινού όγκου του δήμου Πύλης και τη δημιουργία ενός ορεινού δήμου, όπως έχει ο γειτονικός νομός Καρδίτσας.

Από τη Μεσοχώρα μέχρι το… τρανό Γαρδίκι

Ήδη  πυρήνες από την ευρύτερη περιοχή της Μεσοχώρας  μετέχουν σ’ αυτή την πρωτοβουλία η οποία έχει εξαπλωθεί στην Ελάτη αλλά και στο… τρανό Γαρδίκι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης