Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Ακολουθία του Επιταφίου και η τελετή της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Νοσοκομείου Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες30.04.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στο Νοσοκομειακό Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης τη Μεγάλη  Παρασκευή η Ακολουθία του Επιταφίου και η Λιτάνευσή του θα τελεσθεί στις 3:30 το μεσημέρι, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Η δε τελετή της Αναστάσεως θα γίνει το Μ. Σάββατο στις 8 το βράδυ υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Η παρουσία όλων στις Ακολουθίες του Νοσοκομειακού Ιερού Ναού καθίσταται επιβεβλημένη εξ αιτίας των ασθενών αδελφών μας, οι οποίοι χρειάζονται την προσευχή, αλλά και την προσωπική παρουσία όλων εις ένδειξη συμπαραστάσεως κατά την σωματική δοκιμασία τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης