Τετάρτη 03.03.2021 | Εορτάζουν: Κλεόνικος, Κλεονίκη, Νίκη, Κλεονίκω, Θεοδώρητος

Η αλήθεια για τις μετοχές της ΠΑΕ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.06.2020 | 8:52 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

 Για υπεξαίρεση και απιστία στην TOP LINE Α.Ε. καταγγέλλει τον Γιώργο Αϊβάζογλου ο αδελφός του Ηλίας, λύνοντας έτσι κάπως το μυστήριο της επίθεσης που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο Αθλητικός Όμιλος Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σχετική καταγγελία του Ηλία Αϊβάζογλου κατά του αδελφού του Γιώργου Αϊβάζογλου, έχει σχηματιστεί ογκωδέστατη δικογραφία, βάσει της οποίας, αν αποδειχτούν οι σοβαρότατες κατηγορίες, δεν αποκλείεται να διαταχθεί ακόμη και η προφυλάκιση του.

Ειδικότερα, η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ» υποστηρίζει ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο αδελφός του, Γιώργος, έχει υπεξαιρέσει από την TOP LINE ΑΕ και γενικά τον όμιλο των εταιρειών τους, πάνω από 1.000.000 ευρώ, ενώ επικαλείται ότι στο παρελθόν (2012) για παρόμοιες πράξεις τον είχε κατηγορήσει και ο ίδιος ο πατέρας τους.

Μάλιστα, από το οικογενειακό περιβάλλον ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος Αϊβάζογλου διέρρευσε στον Τύπο πως δήθεν τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από επίθεση που δέχθηκε από τη μητέρα και την αδελφή του, κι ενώ είχαν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, επειδή οι δύο γυναίκες ήταν αυτές που τον «αποκάλυψαν» για το ότι έχει διαπράξει διάφορες απάτες, αλλά και για να αποπροσανατολίσει από τη δικογραφία στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Οι πληροφορίες από το ΑΤ Ασπροπύργου λένε ότι δεν επήλθε κάποιος σοβαρός τραυματισμός του. Τις δε επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, καθώς ακόμη και οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία εκείνη την ημέρα είναι έτοιμοι να προβούν σε καταγγελίες σε βάρος του, μιας και τα πράγματα φέρονται να εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά από όπως τα έχουν περιγράψει, τόσο ο ίδιος όσο και ο «τρίτος άνθρωπος»… σε αθλητικά ΜΜΕ.

 

Να σημειωθεί ότι, οι πληροφορίες που φθάνουν στα PIPERATA εμπλέκουν ένα «τρίτο πρόσωπο», με υψηλές διασυνδέσεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και όχι μόνο, το οποίο εκμεταλλεύεται αυτή τη σοβαρή διένεξη, μεταξύ των δύο αδελφών και γενικώς των μελών της οικογένειας Αϊβάζογλου, προκειμένου να πληγεί ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ», δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη μέσω ψευδών ειδήσεων.

 

Κάπως έτσι πληροφορείται η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια του PIPERATA.GR ότι έχει προκύψει και η δήθεν παρατυπία που έχει καταγγείλει ο Γιώργος Αϊβάζογλου κατά του αδελφού του, Ηλία, αλλά και της ΠΑΕ «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

Να θυμίσουμε ότι στη «Δίκη» στο OPEN είχε τεθεί θέμα νομιμότητας για τη χορήγηση τής άδειας στην ΠΑΕ «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ» από την ΕΕΑ, καθώς ο δικηγόρος Παναγόπουλος είχε αφήσει υπονοούμενα ότι υπήρξε δωροδοκία του μέλους της επιτροπής Ηλία Αρκούδη.

Εν συνεχεία, την επομένη, ο Ηλίας Αϊβάζογλου μιλώντας στον ρ/σ «Sport Fm» είχε αποκαλύψει ότι την όλη διαδικασία κίνησε ο ίδιος ο αδελφός του, ο Γιώργος, ο οποίος είναι συνέταιρος του (και) στην OTONTHΛ, αλλά υποστηρίζει πως δεν είχε ιδέα για την εξαγορά της ΠΑΕ από τον αδελφό του. Τότε, μάλιστα, ο Ηλίας Αϊβάζογλου υποστήριξε πως υπάρχουν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο αδελφός του ήταν ενήμερος για όλες τις κινήσεις της εταιρείας, όσον αφορά στην εξαγορά της ΠΑΕ και πως ότι ο αδελφός του αντιδρά με αυτόν τον τρόπο προφανώς επειδή βρίσκονται εν μέσω οικονομικής και διοικητικής διαμάχης στις επιχειρήσεις τους.

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις, μία φωτογραφία μάλλον ισούται με χίλιες λέξεις. Στη φωτό που ακολουθεί διακρίνονται μαζί στην εξέδρα των επισήμων -του ΑΟ Τρικάλων- οι Ηλίας και Γιώργος Αϊβάζογλου, όταν ακόμη τα αδέλφια είχαν καλές σχέσεις.

Ειδικότερα, από αριστερά προς τα δεξιά, διακρίνεται ο Γιώργος Αϊβάζογλου, στο ενδιάμεσο κάθισμα είναι ο μικρός γιος του (για ευνόητους λόγους έχουμε κρύψει το προσωπάκι του ανήλικου παιδιού) και παραδίπλα ο Ηλίας Αϊβάζογλου.

ΥΓ.: Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Γιώργος Αϊβάζογλου δεν ήξερε τη διοικητική και ιδιοκτησιακή σχέση του αδελφού του με την ομάδα…

Πηγή:Piperata.gr

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop