Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Οι Άγγελοι έφεραν τα Χριστούγεννα!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ24.12.2018 | 12:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι άγγελοι μάς μετάφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων στη ¨Γιορτή Αγγέλων του Συλλόγου ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ». Θεατρικές παραστάσεις, τραγούδι, χορός, έθιμα Χριστουγέννων και πολλά μηνύματα δυναμίτισαν το κοινό του Πνευματικού Κέντρου την Πέμπτη 20/12. Πλήθος κόσμου και επίσημοι προσκεκλημένοι χειροκρότησαν τα παιδιά των ειδικών σχολείων που συμμετείχαν και αυτοί με τη σειρά τους τούς αντάμειψαν καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και φορώντας το πιο ζεστό τους χαμόγελο.

Ως συνδετικός κρίκος ο Σύλλογος ΑμεΑ «Ελπίδα» ,με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού των ειδικών σχολείων για πρώτη φορά πραγματοποίησε κοινή χριστουγεννιάτικη γιορτή των φορέων Ειδικής Αγωγής. Η θεατρική σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων για πρώτη φορά φιλοξένησε παιδιά με Αναπηρία και η ράμπα που στήθηκε για την πρόσβαση στη σκηνή ήταν αντάξια των προσδοκιών μας.

Τα εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ» και το 20ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων αγκάλιασαν την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Ο Άγιος Βασίλης άφησε για λίγο τον Μύλων των Ξωτικών, μας επισκέφτηκε και φώτισε τα χαμόγελα των παιδιών. Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και  LIDL γέμισαν το σάκο του μοιράζοντας δώρα και χαρά.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και σε όλα τα παιδιά που είχαν την ευλαβική υπομονή να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους τους εκπαιδευτικούς που αγκαλιάζουν και στηρίζουν τα παιδιά μας. Έχουμε ανάγκη την στήριξη όλων σας. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε έχουμε την ευτυχία να στηριζόμαστε σε όλους εσάς. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.

Από το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης