Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Η απάντηση της Λώρεν Κασσοπούλου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.10.2023 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την απάντηση της σε όσα δήλωσε ο Γιώργος Οικονόμου σχετικά με υποψηφιότητα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Τρικκαίων έδωσε η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Λώρεν Κασσοπούλου  μιλώντας στη Λέσχη 97,6.

Όπως τόνισε «Ο κ. Κουρέτας θα επιλέξει όποιους θεωρεί καλύτερους για να υλοποιήσει το σχέδιο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας. Για αυτό και το χαρήκαμε όλοι τόσο πολύ.

Πρέπει να τονίσω ότι προεκλογικά εμάς στο Δήμο, πολλοί δεν μας στήριξαν. Ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας στήριξε, ο Γιώργος Οικονόμου ήταν απών, κι η Χρύσα μας κατηγορούσε. Παρόλα αυτά εμείς όλοι αγκαλιαστήκαμε μαζί στην νίκη της Κυριακής.

Η φράση που είπε ο Γιώργος Οικονόμου ότι δεν ερωτήθηκε όσο θα έπρεπε για το Δήμο Τρικκαίων, δεν ισχύει. Ο Γιώργος Οικονόμου επέλεξε να είναι απών από τις εκλογές εκείνες, δεν ήθελε ούτε τον Αχιλλέα Οικονόμου ούτε το Γιώργο Ηλιάδη. Του ζήτησα προσωπικά να προτείνει κάποιον δικό του υποψήφιο και να τον στηρίξουμε όλοι, και μου είπε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί.

Φυσικά και ρωτήθηκε, και είχε την άποψη που είχαν και αρκετοί άλλοι, ότι δεν έπρεπε να κατεβάσουμε καθόλου υποψήφιο στον Δήμο. Έλεγε να μην έχουμε συνδυασμό στο Δήμο, και να στηρίξουμε πχ τη Μπρουζούκη, το Σακκά κλπ. Το σέβομαι ότι είχε αυτή τη γνώμη, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Φάνηκε και από το αποτέλεσμα, ότι ήταν μια μάχη που την δώσαμε λίγα άτομα. Συνεπώς, εμένα με ενοχλεί να κάνει τώρα κριτική ο Γιώργος εκ των υστέρων, εκεί είναι η διαφωνία μου. Δεν ξέρω τι σημαίνει το ‘δεν ρωτήθηκε όσο θα έπρεπε’. Εμείς με τον Γιάννη Τριγώνη είχαμε πει πως ότι και να γίνει θα κατεβάσουμε συνδυασμό, γιατί δεν πρέπει η παράταξη της Επανεκκίνησης να λάβει ποσοστό επιπέδου 80%.

Σημασία έχει αυτή τη στιγμή ότι στο Δήμο Τρικκαίων έχουμε αντιπολίτευση από το χώρο της κεντροαριστεράς με 9 άτομα, και εκεί είναι το σημαντικό.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης