Πέμπτη 06.05.2021 | Εορτάζουν: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

«Η χώρα άμεσα πρέπει να αλλάξει σελίδα», ανέφερε από τα Τρίκαλα ο Παύλος Χρηστίδης

ΤΟΠΙΚΑ12.06.2018 | 10:20 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Στην ανάγκη αλλαγής των συσχετισμών στη χώρα, στο αύριο της παράταξης, στη νέα σχέση πολιτικής και πολίτη, στο ρόλο του Κινήματος Αλλαγής, καθώς επίσης σε εθνικά και θέματα εξωτερικής πολιτικής, με επίμαχο το Μακεδονικό, στάθηκε κατά την ομιλία του στα Τρίκαλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος κ. Παύλος Χρηστίδης.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του σε παραγωγικές μονάδες του νομού ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος αφίχθη στο Φρούριο, αποτελώντας τον κεντρικό ομιλητή της πολυπληθούς εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΝΕ Τρικάλων του Κινήματος.

Τον κ. Χρηστίδη, όπως και τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝ.ΑΛ., που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην εκδήλωση, καλωσόρισε ο γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του Κινήματος κ. Γιώργος Μανώλης. Λίγο πριν χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος κ. Στέφανος Παραστατίδης που αναφέρθηκε στην πρόταση της παράταξης, στους στόχους του Κινήματος καθώς επίσης και στα προβλήματα της κοινωνίας, καλώντας το κάθε δημοκρατικό πολίτη να ενώσει τις δυνάμεις του, προκειμένου να υπάρξει αλλαγή της σελίδας. Η σκυτάλη αργότερα δόθηκε στον κ. Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος έγινε δεκτός στο βήμα με θέρμη.

«Πραγματοποιούμε επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο η πρόταση του Κινήματος Αλλαγής να φτάσει παντού. Είναι μια πρόταση η οποία θέλει να έλθει σε επαφή με τους πολίτες, να κουβεντιαστεί και να καταλήξει να γίνει και πράξη. Πραγματοποιήσαμε διάφορες συναντήσεις και ενημερωθήκαμε για σειρά τοπικών θεμάτων.

Είναι κρίμα σε μια περιοχή όπως τα Τρίκαλα, με τόσες δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα, να υπάρχουν τόσα προβλήματα που περιμένουν λύσεις. Δυστυχώς έχουμε μια κυβέρνηση η οποία στερείται οράματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετά προβλήματα.», ανέφερε αρχικά ο κ. Χρηστίδης.

Ο ίδιος αργότερα αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων, παράταξης και κοινωνίας προκειμένου να  διαμορφωθεί ένα πρωταγωνιστικό Κίνημα, που θα αλλάξει προς το καλύτερο την χώρα. Φυσικά ο κ. Χρηστίδης, επεσήμανε τις δυσκολίες, μιας και όπως ανέφερε τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς χτυπήθηκε η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

«Ερχόμαστε να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στο πολίτη και την πολιτική. Άρα θέλουμε να συνδιαμορφώσουμε απόψεις γιατί η χώρα άμεσα πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Αναφορά υπήρξε και στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος με τον κ. Χρηστίδη να εμφανίζεται επικριτικός με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εξηγώντας ότι επί της ουσίας θεσπίζει κοινωνικές ανισότητες.

«Γίνεται κατανοητό ότι χαρίζεται η δημόσια περιουσία, ως υποθήκη της αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕSM. Το γεγονός αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί από μια άλλη κυβέρνηση, στην οποία εμείς δεν ερχόμαστε, ως συμπλήρωμα, αλλά ως πρωταγωνιστές για να αλλάξουμε τις συνθήκες» συμπλήρωσε κατά την ομιλία του.

Πέραν των άλλων θεμάτων ο κ. Χρηστίδης επικέντρωσε την προσοχή του και στο Μακεδονικό, θέμα που μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα.

«Οφείλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες, διότι το μεγαλύτερο μας όπλο μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι η εθνική συνεννόηση. Τερτίπια δεν χωρούν. Ήμαστε ο μοναδικός πολιτικός χώρος που κράτησε εθνική γραμμή, γι’ αυτό και η πρόεδρός μας, ζήτησε την σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών. Την εν λόγω ενέργεια δεν θέλησε, ούτε ο Πρωθυπουργός, για να μη φανεί η διάσταση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ούτε φυσικά ο κ. Μητσοτάκης, για να μη φανεί η απόσταση απ’ αυτά που υποστήριζε ο κ. Καραμανλής το 2008», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Η ομιλία του κ. Χρηστίδη ολοκληρώθηκε με αναφορά σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως επίσης και σε κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες.

 

 

 

Σε παραγωγικές μονάδες του νομού περιόδευσε ο Παύλος Χρηστίδης

 

 

Με επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες του νομού Τρικάλων, οι οποίες πρωταγωνιστούν στην τοπική και εθνική οικονομία, άνοιξε το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα της περιοδείας του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλος Χρηστίδης.

Πλαισιωμένος από μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, που συγκροτήθηκε πρόσφατα στο νομό Τρικάλων, με επικεφαλής τον γραμματέα κ. Γιώργο Μανώλη, ο κ. Χρηστίδης, επισκέφτηκε το Οινοποιείο Τσιλιλής, την Γαλακτοβιομηχανία του κ. Σαράντη, τον Σύλλογο Ξενοδόχων του Νομού Τρικάλων, το Οινοποιείο, Κωνσταντίνος Λούδας.

«Οι τοπικές παραγωγικές μονάδες δείχνουν το δρόμο της εσωστρέφειας για την Ελλάδα, μιας και στην περίοδο της κρίσης έχουν καταφέρει σπουδαία επιτεύγματα. Συντηρούν και κρατούν ζωντανές ολόκληρες περιοχές, οικογένειες εργαζομένων, δίνουν προοπτική σε όλους μας για το σήμερα και το αύριο», σημείωσε σε δηλώσεις ο κ. Χρηστίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, αργά το μεσημέρι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της περιοδείας του με επίσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων  όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Γιαγιάκο και μέλη της διοίκησης.

Εκεί κατέγραψε τα προβλήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο και δεν διαφέρουν από εκείνα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

«Τα προβλήματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις τους, είναι τα ίδια σε όλο το Ελληνικό φάσμα. Όλοι παρατηρούν ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, απογείωσε τα προβλήματά τους, (φορολογία, κόστος παραγωγής, εξαγωγές).», συμπλήρωσε ο κ. Χρηστίδης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε υπέρμαχος μιας άλλης στρατηγικής, που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα και θα χαράζει το δρόμο ώστε να αναπτυχτούν και να αποτελούν πρότυπο συμβάλλοντας στην εθνική οικονομία.

 

 

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop