Κυριακή 28.05.2023 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Η Χρύσα Ντιντή για την υποψηφιότητά της για τον Δ. Τρικκαίων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.05.2023 | 5:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ανακοίνωση της ως υποψήφια Δήμαρχος Τρικκαίων σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 η Χρύσα Ντιντή:

«Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά, είμαι προσγειωμένη και ξέρω ότι θέλει πολλή δουλειά. Οι εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν έχουν καμία σχέση με τις εθνικές, οπότε δεν θεώρησα ότι είναι λάθος ο χρόνος που το ανακοίνωσα. Ανήκω στην κεντροαριστερά και είναι γνωστό αυτό στην κοινωνία μας, αλλά απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες. Όπως οι άνθρωποι όλων των χώρων και πολιτικών αποχρώσεων με εμπιστεύονται στη δουλειά μου, έτσι θεωρώ ότι θα με εμπιστευτούν και ως υποψήφια Δήμαρχο.

Ο κ. Παπαστεργίου δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος αντίπαλος. Δεν παραβλέπω ότι είναι ήδη 8 χρόνια Δήμαρχος, αλλά κι από την άλλη πλευρά ο κόσμος διψάει για μια αλλαγή. Και πέρα από αυτό, υπάρχουν πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν και ήταν αδρανείς τόσα χρόνια.

Δεν θα είμαι μόνη μου, θα είμαστε όλοι ίσοι και δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί. Από το 2018 ήθελα να είμαι υποψήφια για το Δήμο, αλλά με ζήτησαν από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ για το εθνικό ψηφοδέλτιο. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος, και 25 χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, δεν θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν έχω πείρα στα αυτοδιοικητικά. Μπορώ να ανταποκριθώ στο ρόλο αυτό».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης