Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Δ. Θεσσαλία στις ταμπέλες του Ε 65

ΤΟΠΙΚΑ02.05.2024 | 12:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το είχαμε επισημάνει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το θέμα με την μη παρουσία Τρικάλων, Καρδίτσας, Καλαμπάκας και Μετεώρων στις πινακίδες του Ε 65, για όποιον έρχεται από την ΠΑΘΕ.

Τελικά τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα εμφανίστηκαν στην σχετική σήμανση για την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο και είμαστε εν αναμονή για τα Μετέωρα, για τα οποία ασφαλώς θα πρέπει να υπάρξει η ειδική καφέ πινακίδα, όπως προβλέπεται άλλωστε και από τις σχετικές διατάξεις.

Μάλιστα, για το θέμα είχε παρέμβει άμεσα ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος προς όλους τους αρμόδιους φορείς, και φαίνεται πως οι παρεμβάσεις αυτές έπιασαν τόπο, λίγες μόνο ημέρες αργότερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης