Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου στη ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16.05.2024 | 4:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν ενδιαφέρεται για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα τους «εκβιάζει» επισείοντας τον κίνδυνο της πολιτικής αστάθειας για να μην χάσει η ΝΔ στις ευρωεκλογές.

«Πριν ένα χρόνο, η Νέα Δημοκρατία πήρε 41% στις εθνικές εκλογές και το ‘ευχαριστώ’ του κ. Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό είναι μέσα σε ένα χρόνο να ζει με την περισσότερη ακρίβεια στην Ευρωζώνη, να έχει τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωζώνη και να πληρώνει τα περισσότερα χρήματα για την υγεία του στην Ευρωζώνη», υπογράμμισε.

«Αυτό τι δείχνει; Ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού», προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος τόνισε επίσης πως σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα, ο πρωθυπουργός «επισείει τον κίνδυνο της αστάθειας, προσπαθώντας να εκβιάσει ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού στις ευρωπαϊκές εκλογές».

«Απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία και την περιφρόνηση των μεγάλων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, είναι ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και στήριξη στη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ. για να υπάρχει ισχυρή, σοβαρή αντιπολίτευση, που θα είναι η μελλοντική κυβέρνηση», τόνισε.

Και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου στη Νέα Δημοκρατία από το Μέγαρο Μαξίμου είναι αυτό της Δημοκρατικής Παράταξης».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης