Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Οι δράκοι του Αγοραστού!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.07.2018 | 10:34 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

«Με τον «Κλεισθένη» (σ.σ. που φέρνει τα πάνω κάτω στην Αυτοδιοίκηση) η κατάσταση στην καθημερινότητα των πολιτών και των ΟΤΑ όχι μόνο δεν θα βελτιωθεί αλλά θα επιδεινωθεί καθώς δεν αντιμετωπίζονται οι «δράκοι» που ταλανίζουν την Αυτοδιοίκηση», είπε από το βήμα της Βουλής ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ως πρόεδρος της Ένωσης των Περιφερειών Ελλάδος.

Και καλά με τον «Κλεισθένη» με τον δικό του, τον Χρήστο Μιχαλάκη τι θα κάνει; Γιατί αν κάνει και πάει προς Βουλή θα τον καταπιούν οι δράκοι στην περιφέρεια!!!

Μιας και ο λόγος για τις περιφερειακές εκλογές να μεταφέρουμε (με κάθε επιφύλαξη) αυτό που τις τελευταίες ημέρες ακούγεται στη Λάρισα. Κυκλοφόρησε λοιπόν, στη γειτονική πόλη ότι έγινε δημοσκόπηση για τις περιφερειακές εκλογές που έδειξε  καλή εικόνα  για τον  επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Νίκου Τσιλιμίγκα! Αυτός δοξάζεται… κρυπτόμενος!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης