Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η δυναμική, οι προσδοκίες και η επόμενη μέρα με Λευτέρη Αβραμόπουλο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.10.2023 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλήρως επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά για άνετη επικράτηση του Λευτέρη Αβραμόπουλου στον Δήμο Μετεώρων, με το ποσοστό νίκης να ξεπερνά τελικά το 66%.

Έχοντας ένα πλήρη συνδυασμό, με ένα ισόρροπο μείγμα παλιών και νέων υποψηφίων, εμπειρίας και δυναμικής, καταθέτοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που καταρτίστηκε σε συνεργασία με επιστήμονες για την επίλυση βασικών προβλημάτων του Δήμου, και έχοντας εργαστεί συστηματικά για την επόμενη μέρα του Δήμου Μετεώρων, είχε θέσει στέρεες βάσεις νίκης.

Όλη αυτή την προσπάθεια στήριξαν οι δημότες του Δήμου Μετεώρων, με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο να αναλαμβάνει τις τύχες του Δήμου από την πρώτη του ερχόμενου έτους. Έχοντας δημιουργήσει πολλές προσδοκίες για το μέλλον της περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης