Παρασκευή 28.01.2022 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρούσα στο Southeast Europe Energy Forum 2019

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ07.09.2019 | 2:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δυναμικό παρόν έδωσε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Southeast Europe Energy Forum 2019που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 06/09/2019, υπό τη διοργάνωση του Ελληνο – Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία. Στο συνέδριο συμμετείχαν o Υφυπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος, κ. Γεράσιμος Θωμάς, ο Αμερικανός Πρέσβης, κ. ΤζέφριΠάιατ, ο Πρέσβης της Ιταλίας, κ. Ε.LuigiMarras και πλήθος εκπροσώπων της ελληνικής αγοράς ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, προέβη σε μια σύντομη παρουσίαση, με την οποία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας και τη στρατηγική της επιτυχίας που την κατατάσσει σήμερα στην κορυφή της ενεργειακής πυραμίδας. Παράλληλα, πληροφόρησε τους συμμετέχοντες για τους κύριους άξονες λειτουργίας των Εταιρειών Διανομής, τονίζοντας την πρωτοπόρο τεχνογνωσία που χρησιμοποιεί η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, διασφαλίζοντας έτσι την αδιάλειπτη και ασφαλή τροφοδοσία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε ολοένα και περισσότερες περιοχές σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η συνεισφορά της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην έκδοση του Τεχνικού Κανονισμού και του Ρυθμιστικού Πλαισίου για την τροφοδότηση των απομακρυσμένων περιοχών με τη χρήση CNG, καθώς και ο ταχύς ρυθμός διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές της Αδείας της, που αυτή τη στιγμή αγγίζει το 61% του πληθυσμού. Τέλος, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή το σταθερό νομοθετικό πλαίσιο αποτελεί κίνητρο ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων, ενώ παράλληλα ενισχύει την αξιοπιστία της χώρας.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020