Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Οι ευχαριστίες του Δ. Καλαμπάκας για την επιτυχία του Φεστιβάλ Μετεώρων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16.07.2018 | 4:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μετά την αυλαία στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους, όσους συνέβαλαν στην άρτια και επιτυχή διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Αρχικά τους καλλιτέχνες και τις παραγωγές τους, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Βασίλη Σκουλά, τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Γιώτα Γιάννα, τον Διονύση Τσακνή και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που επέλεξαν το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων και με την παρουσία τους στην πόλης μας, μας χάρισαν αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το όλο εγχείρημα, καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης που συνέβαλαν στην βέλτιστη προβολή του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Μετεώρων.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει, σε όλες και όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στις φετινές συναυλίες και μας δώσατε την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με ακόμη περισσότερη θέρμη, για νέα μουσικά ταξίδια με θέα τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στο φετινό καλοκαίρι.

Οι εκδηλώσεις του «Μετέωρα Τέχνης» συνεχίζονται και μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτές από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Λίλα Μπαντέκα – Νάνη

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης