Κυριακή 14.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Οι εκλογές κόβουν από τις διακοπές…

ΤΟΠΙΚΑ04.06.2019 | 3:01 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Κι εκεί που ήλπιζαν ότι με το τέλος των δημοτικών εκλογών οι Τρικαλινοί θα αρχίσουν να αναζητούν πακέτα διακοπών για να κάνουν τις διακοπές τους, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία έρχονται και πάλι να ζήσουν ότι έζησαν το Μάιο: διστακτικότητα και αναβλητικότητα από πλευράς των συμπολιτών μας να σχεδιάσουν τη θερινή τους ανάπαυλα.

Από τη μία ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας εγκλωβίζεται για πρακτικούς λόγους στο νομό Τρικάλων λόγω εκλογών, από την άλλη, οι υπόλοιποι προβληματίζονται για τις πολιτικές εξελίξεις και δεν ρισκάρουν οικονομικά να προκαθορίσουν το μέρος και το χρονικό διάστημα των διακοπών τους, οπότε και τα ταξιδιωτικά γραφεία και σε αυτή την περίπτωση, βλέπουν το φετινό καλοκαίρι με καθόλου καλή διάθεση.

Σημαντικό να αναφερθεί βέβαια, ότι διαφορετική είναι η εικόνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Σε αυτή την περίπτωση, και λόγω του ότι προηγείται το τριήμερο των εκλογών, οι Τρικαλινοί έσπευσαν να προγραμματίσουν την εξόρμησή τους σε παραθαλάσσια θέρετρα, επιλέγοντας κυρίως πακέτα all inclusive. Μένει να δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα εάν πειστούν να προγραμματίσουν διακοπές πιο μακρινές ή αν τελικά το αφήσουν τελευταία στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια ο Αύγουστος αναμένεται να έχει την τιμητική του και την περιοχή μας να αδειάζει από κατοίκους.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο, λόγω των δημοτικών εκλογών, η κατάσταση ήταν εξίσου δύσκολη μιας και ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης θεωρείται μεν μήνας ταξιδιών αλλά οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν ευνοούσαν αποδράσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης