Παρασκευή 17.09.2021 | Εορτάζουν: Σοφιανός, Σοφούλης, Σοφία, Σόνια, Σοφιανή, Σόφη, Σοφίνα, Φιφή, Σοφούλα, Σοφίτσα, Σοφάκι, Πίστη, Πίστις, Ελπίδα, Ελπίς, Αγάπιος, Αγάπη, Σοφιάννα, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Αγαθόκλεια, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντής, Παντολεοντία, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας

Η επιλογή του Χρ. Μιχαλάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.09.2020 | 4:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πολύ πριν ξεκινήσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας και αυξηθούν τα κρούσματα κορονοϊού στο Νομό μας, ο Χρήστος Μιχαλάκης είχε θέσει σε διαρκή επαγρύπνηση όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Τρικάλων. Και ο ίδιος τόσο με τις δηλώσεις του, όσο και με την προσωπική του στάση, ωθούσε τους πολίτες στην τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Σήμερα όντας πλήρως ενημερωμένος και σε διαρκή επαφή με όλους τους αρμοδίους, συνεχίζει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του να αποτελεί πυλώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην περιοχή μας. Έχοντας δώσει εντολές προς όλες τις κατευθύνσεις για εφαρμογή των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, ο Χρήστος Μιχαλάκης δεν αρκείται στο να εκφράζει τον προβληματισμό του για την κατάσταση, αλλά και έχει επιλέξει να δίνει τον αγώνα σε 24ωρη βάση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop