Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου στο Δ.Σ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ07.04.2024 | 9:03 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στις 9-04-2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 με 24 θέματα να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου στον Δήμο, για την στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη.

Τα θέματα

1.Τροποποίηση πρ-σμού οικ. έτους 2024.

2.Σύνδεση λογαριασμών ειδικού σκοπού παγίας προκαταβολής με αντίστοιχες Κοινότητες του Δήμου Μετεώρων.

3.Αίτημα του προέδρου της Δ. Κοινότητας Τρυγώνας για παραχώρηση χώρου σε κτίριο της Κοινότητας για τη στέγαση του πολιτιστικού συλλόγου Τρυγώνας.

4.Αίτημα του μορφωτικού και εκπολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου για παραχώρηση αίθουσας του κοινοτικού γραφείου για τη στέγασή του.

5.Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στη θέση «ΓΕΛΑΔΑΡΙΑ» & «ΠΡΟΣΗΛΙΟ» της Δημοτικής Κοινότητας ΛΟΓΓΑ του Δήμου Μετεώρων.

6.Αίτημα του επιμορφωτικού και εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΚΛΕΙΝΟΒΟΣ» για παράταση μίσθωσης ακινήτου του Συλλόγου που χρησιμοποιείται από το Δήμο.

7.Λήψη απόφασης περί ίδρυσης κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου.

8.Λήψη απόφασης περί εξεύρεσης χώρου για τη στέγαση του υπό σύσταση Κοινωνικού παντοπωλείου-φαρμακείου.

9.Αίτημα του Ορεινού Εργασίας Μηλιάς Καλαμπάκας για παραχώρηση δικαιώματος υλοτόμησης ξυλείας του δάσους Οξύνειας για την κάλυψη ατομικών αναγκών έτους 2024 των κατοίκων της Δ. Κοινότητας Οξύνειας.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παπαναστασίου Αντώνιος

10.Αίτημα του Αναπτυξιακού Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας Καστανιάς-Αμπελίων Κλεινού για παραχώρηση δικαιώματος υλοτόμησης εμπορικής ξυλείας του δάσους της Δ. Κοινότητας Καστανιάς.

11.Αίτημα του Πρότυπου Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας Χρυσομηλιάς Καλαμπάκας για παραχώρηση δικαιώματος υλοτόμησης ξυλείας του δάσους Ασπροκκλησιάς για την κάλυψη ατομικών αναγκών έτους 2024 των κατοίκων της Δ. Κοινότητας Ασπροκκλησιάς.

12.Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Δ. Κοινότητα Καλλιρρόης του Δήμου Μετεώρων.

13.Λήψη απόφασης περί εξεύρεσης ακινήτου προς μίσθωση στην Δ. Κοινότητα Αμπελίων για στέγαση του ΚΕΠ Κλεινοβού, λόγω λήξης του συμβολαίου μίσθωσης.

14.Λήψη απόφασης περί λύσης συμβολαίου μίσθωσης δημοτικού καταστήματος στην Δ.Κ. Χαλικίου του Δήμου Μετεώρων, λόγω μη τήρησης των όρων μίσθωσης.

15.Αίτημα του Προοδευτικού Συλλόγου Κορυδαλλού περί παραχώρησης χρήσης δημοτικού ακινήτου (πρώην ιατρείου) στη Δ. Κοινότητα Κορυδαλλού για τη στέγασή του.

16.Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στη θέση φράγμα της Δ. Κοινότητας Λογγά του Δήμου Μετεώρων

17.Λήψη απόφασης περί εξεύρεσης-μίσθωσης ακινήτου εντός της πόλης της Καλαμπάκας για στέγαση του ΚΑΠΗ, λόγω λήξης του συμβολαίου μίσθωσης.

18.Λήψη απόφασης περί εξεύρεσης ακινήτου εντός της πόλης της Καλαμπάκας και δη εντός των γεωγραφικών ορίων του τρίτου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας για τη στέγαση του τρίτου νηπιαγωγείου Καλαμπάκας, λόγω επικείμενης λήξης του συμβολαίου μίσθωσης.

19.Έγκριση εκποίησης του συνόλου των εγκαταλειμμένων οχημάτων που θα περισυλλεγούν στα όρια του Δήμου Μετεώρων.

20.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού Δ΄τριμήνου 2023.

21.Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Μετεώρων στο Δίκτυο Δήμων για την πολιτική προστασία, την ανθεκτικότητα και την αειφορία με διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ».

22.Αίτημα του Πρότυπου Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας Χρυσομηλιάς Καλαμπάκας για παραχώρηση δικαιώματος υλοτόμησης ξυλείας του δάσους Σκεπαρίου για την κάλυψη ατομικών αναγκών έτους 2024 των κατοίκων της Δ. Κοινότητας Σκεπαρίου.

23.Αίτημα του Πρότυπου Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας Χρυσομηλιάς Καλαμπάκας για παραχώρηση δικαιώματος υλοτόμησης ξυλείας του δάσους Αχελινάδας για την κάλυψη ατομικών αναγκών έτους 2024 των κατοίκων της Δ. Κοινότητας Αχελινάδας.

24.Χαρακτηρισμός τμήματος της οδού Γ. Κονδύλη σε οδό ήπιας κυκλοφορίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης