Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η «Ημέρα της Μητέρας» στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ13.05.2024 | 3:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Tην Ημέρα της Μητέρας τίμησε, σε εορταστικό κλίμα, το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων, με σαφή αναφορά στον πολυδιάστατο ρόλο της και την ανιδιοτελή προσφορά της.

Εικαστικά εργαστήρια και θεματικές δράσεις ειδικά προσαρμοσμένες για όλες τις ηλικίες οργανώθηκαν από τους/τις εκπαιδευτικούς και το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές και πολύχρωμα λουλούδια  για να τιμήσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησαν με αστείρευτη αγάπη και χαμόγελα ευτυχίας τα δωράκια για τη μητέρα τους. Μέσα στις λαμπερές κάρτες έβαλαν όμορφες ευχές για την μανούλα τους, ενώ παράλληλα έφτιαξαν χειροποίητα στεφανάκια και εμπνευσμένες χειροτεχνίες, βρίσκοντας τον τρόπο να εκδηλώσουν τα πιο πηγαία συναισθήματα τους με τον πιο αληθινό τρόπο.

Για αυτή τη σπουδαία ημέρα, το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί το ανθοπωλείο “ΜΑΝΟΛΙΑ” (Ταμπάκος Φώτιος) στην Καλαμπάκα, το οποίο προσέφερε υπέροχα λουλούδια, που τα παιδιά μοίρασαν στις μητέρες τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης