Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Η Οινοποιία – Αποσταγματοποιία Τσιλιλή στην Horeca Expo 2020

ΤΟΠΙΚΑ06.02.2020 | 4:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί η HORECA 2020 στο Metropolitan Expo, και η Οινοποιία – Αποσταγματοποιία Τσιλιλή και το Κτήμα Θεόπετρα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την 15η Horeca.

Σας περιμένουμε όλους στο Hall 1 και stand B11 & C10. Ημέρες 7/2/2020 έως 10/2/2020  και ώρες 10:00-19:00μ.μ. Θα έχετε την χαρά να δείτε και να γευτείτε τα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Θεόπετρα και τα αφρώδη Edenia, τα κρασιά Ασκητικός και τα αφρώδη Bianco Nero, τα αποστάγματα σταφυλής και φυσικά το Τσίπουρο Τσιλιλή, το παλαιωμένο τσίπουρο Αγιονέρι και το τσίπουρο μακράς παλαίωσης Dark Cave.

Για 15η χρονιά η έκθεση ετοιμάζεται ώστε να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με τις σημαντικότερες εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Στα περίπτερα των 550 εκθετών τα οποία θα καλύψουν 50.000 τ.μ. συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα προκειμένου η έκθεση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων τουριστικών καταλυμάτων και των επισιτιστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επισκεπτών της για γνώση και εξειδίκευση θα φιλοξενήσει και φέτος μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που δεν «επαναπαύονται» και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται.

Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν ραντεβού εδώ!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020