Κυριακή 27.11.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Η Κ. Παπακώστα για τις εσωκομματικές

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.09.2021 | 6:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις εσωκομματικές εκλογές για τοπικές οργανώσεις αναφέρθηκε σε σημερινή της συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 η βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα:

«Το δικό μου πολιτικό γραφείο δεν θα εμπλακεί στη διαδικασία των εκλογών της ΝΟΔΕ. Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε ρόλο και λόγο σε όλα τα θεσμικά όργανα. Βέβαια θα περιμένουμε να δούμε και αν θα υπάρξουν άλλοι υποψήφιοι εκτός από τον κ. Τρέλλη.

Εγώ προσωπικά επιθυμώ μια ΝΟΔΕ ισχυρή και να έχει φωνή, να απαντά άμεσα σε προβλήματα και ερωτήματα της κοινωνίας. Εξ άλλου, βάσει του καταστατικού, ο ρόλος της ΝΟΔΕ είναι να αναδεικνύει την κυβερνητική πολιτική, να ενημερώσει τον κόσμο για το μέγεθος της μεταρρύθμισης που γίνεται κάθε φορά. Εγώ στα 2 χρόνια που είμαι βουλευτής προσπάθησα όσο μπορούσα αυτό να το καταφέρω. Δε φτάνει όμως η προσπάθεια ενός βουλευτή. Γι αυτό δική μου απαίτηση είναι να δείξει πλέον η ΝΟΔΕ πιο εργατικούς ρυθμούς και να διεκπεραιώσει το ρόλο της επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου, να ακούγεται η φωνή της κυβέρνησης.

Στο Δήμο Καλαμπάκας νομίζω ότι θα πρέπει να δείξουμε λίγη περισσότερη προσοχή, και να μην διακινδυνεύσουμε και σε επομένη εκλογή να διασπαστεί ο χώρος της ΝΔ. Η δική μου προτροπή είναι να μην είναι περισσότεροι από ένας υποψήφιοι από τον χώρο μας.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης