Τετάρτη 25.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Η Κ. Παπακώστα για το Νομοσχέδιο για τον «Ιανό»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.09.2020 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κατόπιν, της επισκέψεώς της, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε κάθε πληγείσα περιοχή του Νομού μας, η Βουλευτής της ΝΔ, κα. Παπακώστα, επέλεξε να τοποθετηθεί στο Νομοσχέδιο, που ήρθε με τη μορφή του κατεπείγοντος στην Βουλή των Ελλήνων, με ομιλία που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής.

Ξεκινώντας, συνεχάρη το Πυροσβεστικό μας σώμα, αλλά και όλους όσοι, με ανθρωπιά, συνέδραμαν τους πληττόμενους από τη θεομηνία συνανθρώπους μας. Στη συνέχεια, περιέγραψε την κατάσταση στην περιοχή μας, αλλά και στην περιφέρεια Θεσσαλίας που επλήγη βαρύτατα. Νοικοκυριά, επιχειρήσεις, καλλιέργειες, κτηνοτροφικές μονάδες, πνίγηκαν στη λάσπη.

Στη συνέχεια της ομιλίας της, τονίζει  πως όλοι οι πληγέντες θα μπορούσαν να βρίσκονται ελέω θεού, όμως η Κυβέρνηση μερίμνησε άμεσα και έδρασε με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες καταγραφής και έπειτα αποζημίωσης των πλημμυροπαθών.

Κλείνοντας, υπογράμμισε για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη της στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Για όλα αυτά ψηφίζουμε σήμερα  κυρίες  και κύριοι  συνάδελφοι , με μόνο γνώμονα πάντα   για εμάς   το καλό  αυτού  του τόπου, και έχοντας βεβαίως ,για  μια  ακόμη φορά  απέναντί μας, όλους αυτούς , που  όποτε χρειάστηκε να  μετρηθούν, κρίθηκαν ελλιποβαρείς…».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης