Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Κ. Παπακώστα στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας: Στο τέλος η αλήθεια θα αναδυθεί

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.03.2024 | 5:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από το Βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, τοποθετήθηκε η Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους «δημαγωγούς» της πολιτικής σκηνής που προσπαθούν να πλήξουν όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά την ίδια την δημοκρατία.

«Το να λέει  κανείς  την αλήθεια δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση και  δη  στην πολιτική», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως «δεν  φτάνει μόνον, να έχει  κάποιος  το πολιτικό θάρρος, την πολιτική  γενναιότητα, το πολιτικό  ανάστημα  να  πει  την  αλήθεια στον λαό, αλλά κι ο λαός να έχει και την θέληση, το  σθένος, τη διάκριση, να  την ξεχωρίσει, να την αποδεχθεί και να την στηρίξει».

Η Βουλευτής τόνισε πως αποτελεί ηθική υποχρέωση της κυβέρνησης να επισημάνει τον κίνδυνο του άκρατου λαϊκισμού, της  εργαλειοποίησης και της  υφαρπαγής  συνειδήσεων, που έχουν ως μοναδικό στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας. Κατέκρινε μάλιστα, έντονα, όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, κατηγορώντας ευθέως την αντιπολίτευση για «πολιτικό παίγνιο», πάνω στον ανθρώπινο πόνο των οικογενειών των θυμάτων του πολυπαραγοντικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως Αντιπροέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής, επισημαίνοντας πως εκτέλεσε το θεσμικό της καθήκον «με πλήρη επίγνωση του αυξημένου ρόλου και της σοβαρότητας της κατάστασης», υπενθυμίζοντας σε όλους τους νόμιμους εκπροσώπους του λαού, πως ο καθένας θα κριθεί «από το αξιακό  σύστημα, το  ήθος και την αξιοπρέπεια του», αλλά και από την συνειδητή  απόφασή  του, να τιμά τον όρκο «προς  την πίστη μας, την πατρίδα μας, το δημοκρατικό πολίτευμα, το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, με όποιο πολιτικό κόστος, με όποιο  τίμημα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης