Σάββατο 06.03.2021 | Εορτάζουν: Ησύχιος, Ησύχης, Ησυχία

Η καρδιά του επιχειρείν στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ02.02.2019 | 3:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για την εκδήλωση κοπής της πίτας βρέθηκαν στα Τρίκαλα η ένωση «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που σκοπό έχει την ανάδειξη του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρα μας.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα που παρά τις αντιξοότητες επιλέγουν να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην χώρα μας.

Πριν την εκδήλωση τα μέλη της πρωτοβουλίας  ξεναγήθηκαν στην ΒΙΟΛΑΝΤΑ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τζιωρτζιώτη καθώς η Τρικαλινή εταιρεία είναι από τις επιφανείς επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην ένωση.

Ο κ. Τζιωρτζιώτης παρέθεσε γεύμα στους επιφανείς επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα στην ταβέρνα το Χάνι, όπου ο Πρόεδρος του «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ» κ. Άγις Πιστιόλας αναφέρθηκε στους στόχους και τη σημασία που δίνει ένωση στην στήριξη και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την έντονη δραστηριότητα της εταιρείας Βιολάντα.

Ο κ. Τζιωρτιώτης καλωσόρισε το τα μέλη της ένωσης στα Τρίκαλα, τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αναφέρθηκε στη σημασία της συνένωσης των επιχειρηματικών δυνάμεων από αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις.

Στο γεύμα παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος ο οποίος συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο όσο και τα μέλη για τη δημιουργία της ένωσης και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας του επιχειρείν για την ενίσχυση της δυναμικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής μερικών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδος, όπως της LUX, της Agrino κ.α.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop