Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η κατανομή των εδρών στο Νομό Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ22.05.2023 | 6:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η νύχτα το βράδυ της Κυριακής δεν ήταν μακριά, όσον αφορά τα ποσοστά και τους ψήφους που συγκέντρωσαν τα κόμματα. Τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, που άλλωστε μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους, αφού η εικόνα ξεκαθάρισε πολύ νωρίτερα από άλλες φορές και το μόνο που κράτησε μέχρι αργά ήταν η αγωνία για το που θα καταλήξει τελικά η τέταρτη έδρα, για να οδηγηθούμε οριστικά στη μία έδρα για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Όλα αυτά, βέβαια, στην κάλπη της 21ης Μαΐου, γιατί σε αυτή που θα ακολουθήσει πιθανότατα στα τέλη του Ιούνη, τα δεδομένα των εδρών, λόγω της ενισχυμένης αναλογικής το πιθανότερο είναι πως θα αλλάξουν.

Έτσι, στα Τρίκαλα εκλέγονται από τη ΝΔ ο Κώστας Σκρέκας, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίνα Κοντοτόλη, από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Οικονόμου και από το ΚΚΕ ο Αχιλλέας Κανταρτζής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης