Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Κεραμέως για τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16.03.2024 | 1:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Θέση στο ζήτημα που αφορά την υπόθεση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που περιήλθαν στα χέρια της κυρίας Ασημακοπούλου πήρε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ANT1, η κυρία Κεραμέως υπενθύμισε ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στην επιφάνεια οι πρώτες καταγγελίες, δόθηκε εντολή να διεξαχθεί έρευνα, μέχρι τέλους, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Αναφερόμενη στην επίμαχη υπόθεση, εξήγησε ότι αυτή έλαβε χώρα τη χρονική περίοδο μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023, όταν το υπουργείο Εσωτερικών ήταν υπό υπηρεσιακή ηγεσία. Κατά την περίοδο αυτή, συνεργάτης του, τότε υπεύθυνου για τις εκλογές, γενικού γραμματέα Μιχάλη Σταυριανουδάκη, εξήγαγε ηλεκτρονικές διευθύνσεις αποδήμων στον γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Θεοδωρόπουλο. Εν συνεχεία εκείνος τις μεταβίβασε στην κα Ασημακοπούλου. Σημείωσε δε ότι οι ενέργειες των εμπλεκομένων στην υπόθεση προφανώς ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης