Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η Κινέζα συγγραφέας Can Xue φαβορί για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ04.10.2023 | 8:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Κινέζα συγγραφέας της πρωτοπορίας Xue, 70 ετών, προηγείται με το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes να δίνει πιθανότητες 8/1 να κερδίσει το διάσημο λογοτεχνικό βραβείο.

Ο νικητής αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη, περίπου το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. «Είναι ένα ευρύ πεδίο όσον αφορά τις αποδόσεις, αλλά τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι οι παίκτες του στοιχήματος πείθονται γρήγορα από τις πιθανότητες της Can Xue» δήλωσε ο Alex Apati της Ladbrokes.

Η Xue, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Deng Xiaohua, είχε ήδη συμπεριληφθεί στη μακρά λίστα για το διεθνές βραβείο Booker για το μυθιστόρημά της Love in the New Millennium, σε μετάφραση της Annelise Finegan Wasmoen, και τη συλλογή διηγημάτων I Live in the Slums, σε μετάφραση των Karen Gernant και Chen Zeping.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης