Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η κοπή πίτας των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

ΤΟΠΙΚΑ31.01.2023 | 6:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με ευχές για δημιουργία και νέες εκπαιδευτικές αναζητήσεις και κατακτήσεις το 2023, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2023 έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στη ΣΟΥΙΤΑ οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση των  ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, δηλώνοντας την περαιτέρω επένδυση σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες τα οποία και θα  αποτελέσουν προτεραιότητα για τη νέα χρονιά.

Το προσωπικό και η διεύθυνση των  ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ θα ήθελαν να ευχηθούν καλή δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους.

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης