Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η κοπή πίτας του Κεραυνού Βασιλικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ06.03.2024 | 12:45 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού σωματείου του Κεραυνού Βασιλικής στην ταβέρνα “¨η Χαρούλα”.

Το παρόν έδωσε η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ντάφο, η τεχνική ηγεσία και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν συζητώντας κυρίως ποδοσφαιρικά και εστιάζοντας στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Φάνηκε πάντως ότι υπάρχει πίστη σε όλους ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Κεραυνός επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια και δίνει σκληρή μάχη για να σωθεί με αρκετές ακόμη ομάδες του 2ου ομίλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης