Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ08.01.2024 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα των Θεοφανίων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε για ακόμη μια χρονιά αντί για κάποια μορφής δεξίωση, τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ για την εξαιρετική τους δουλειά, ευχόμενος και τη νέα χρονιά να φροντίζουν για τις μετακινήσεις των ανθρώπων με ασφάλεια και σιγουριά, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου μίλησε για πνεύμα σύμπνοιας που χαρακτηρίζει διοίκηση, μετόχους και εργαζομένους του οργανισμού, υπογραμμίζοντας δε τη μεγάλη επένδυση που γίνεται στην περιοχή της Μπαλκούρας και η οποία προχωράει με τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι παρών κατά τη σεμνή γιορτή ήταν και ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Σωτήρης Βησσαράκος επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των δυο συγκοινωνιακών φορέων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης