Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει πως έχουν εξαντληθεί τα δημοσιονομικά περιθώρια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ24.02.2024 | 11:32 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα δημοσιονομικά όρια έχουν εξαντληθεί επανέλαβε στους αγρότες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατ’ ουσίαν ζήτησε από τους αγρότες που αντιδρούν να κάνουν υπομονή, διαβεβαιώνοντάς τους ότι από το 2025 θα τεθεί σε ισχύ η μόνιμη επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, ενώ, όπως είπε, για το αγροτικό ρεύμα έχει δοθεί λύση δεκαετίας.

«Μιλάμε για μειώσεις φόρων, μιλάμε και για πάνω από 1,2 δισ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ. Με τις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις που έχουμε κάνει, που δεν έχουν λύσει όλα τα προβλήματα των αγροτών. Τα δημοσιονομικά όρια έχουν εξαντληθεί. Παλεύουμε για την ΚΑΠ, για ακόμα πιο αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης παράνομων ελληνοποιήσεων», υπογράμμισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA, που έδειξε πως η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη, ωστόσο είναι υποχρέωση κάθε χώρας να την αντιμετωπίσει.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα όπως η μείωση τιμών στα προϊόντα και το «καλάθι του νοικοκυριού», τα οποία απέδωσαν, όπως υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι πολιτικές που εφαρμόζουμε είναι μόνιμες παρεμβάσεις», επισήμανε ο Παύλος Μαρινάκης, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξήσεις μισθών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης