Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

«Η λύση είναι μια κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ04.10.2018 | 4:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα την επόμενη μέρα θα το πει ο ελληνικός λαός. Η λύση στο πρόβλημα της χώρας είναι μια Κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας.Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο με πειραματισμούς» ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στον Real Fm υποστήριξε ότι δεν υπάρχει προοπτική με την παρούσα Κυβέρνηση. «Ποια είναι η προοδευτική τους πρόταση: Η μιζέρια, η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, τα ξεροκόμματα που μοιράζουν;». Από την άλλη πλευρά, πρόσθεσε,  δεν μπορεί η λύση στα προβλήματα της χώρας να είναι η επιστροφή της Δεξιάς. «Τους ζωντάνεψε ο κ. Τσίπρας! Προσπαθεί να ξεπλύνει και τις ευθύνες τους για την κρίση».

Το δίλημμα για τον ελληνικό λαό λοιπόν, είπε,  δεν μπορεί να είναι από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. «Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό! Γι΄ αυτό ζητάμε ισχυρή εντολή για να αλλάξουμε τα πράγματα. Και διαπίστωσα αμηχανία και στις δύο πλευρές μετά την πρότασή μου αυτή. Επιμένουν στην πολιτική της πόλωσης και του διχασμού».

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «έχουμε καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση, το Σχέδιο Ελλάδα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνικοί συνοχή και Δικαιοσύνη. Θέλουμε να πυροδοτήσουμε την ανάπτυξη, με φορολογικά κίνητρα .

Και καλούμε τα υπόλοιπα κόμμα να τοποθετηθούν σε αυτά, να μπουν στην ουσία, ν’ αφήσουν τα φούμαρα. Εγώ λέω την πρόταση μου . Χτυπάω το καμπανάκι της αφύπνισης. Το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα την επόμενη μέρα θα το πει ο ελληνικός λαός».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης